Fiducia

Bent u opzoek naar goed en representatief horeca personeel? Dan bent u bij Fiducia aan het juiste adres!

Fiducia is een horeca bemiddelingsbureau waarbij u terecht kunt voor elke ondersteuning op het gebied van horeca personeel. Tegen de best denkbare tarieven. Van een goed opgeleide ober tot een topper in de spoelkeuken, Fiducia heeft het allemaal in huis. 

Of het nou om een klein diner gaat waarbij  aandacht voor de gast voorop staat of juist om een evenement waarbij snel en efficiënt werken van belang is.
1 maal in het jaar of juist voor een langere periode, wij helpen u graag!

Tot in de kleine details zorgen wij voor de ondersteuning van uw evenement of restaurant. Zo verzorgen wij de werving & selectie, de trainingen, roostering en alle uitbetalingen, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

Bediening

Tafels dekken, het ontvangen van uw gasten, bestellingen opnemen. Vervolgens het diner uitserveren en de amuses presenteren. Van wijklopers tot food of drankrunners. In een gezellig restaurant of op een groot evenement of een bruiloft. Het bedienend personeel van Fiducia maakt het verschil!

Bar

Van de alle daagse drankjes tot heerlijke Cocktails. Overzicht, tempo en gastvriendelijk dat zijn de 3 kernwoorden van onze bar-mannen en vrouwen. Ook voor bar-backs kunt u bij ons terecht. Zij verzorgen de voorraad, spoelen de glazen en ondersteunen het bar personeel tijdens piek momenten.

 

Catering

Van een vers kopje koffie of cappuccino uitserveren in de ochtend, snel alles ombouwen voor de lunch om daar vervolgens de lekkerste gerechten uit te serveren  tot  de afbouw in de avond. Onze catering medewerkers zijn allrounders. Zij laten elke gast met een glimlach naar huis gaan!

Festival crew

Festivalmedewerkers van Fiducia weten wat aanpakken is! Snel en efficiënt werken daar worden ze op getraind. Er word onderscheid gemaakt in de volgende functies: bar- en foodmedewerkers, bar- en food hoofd, garderobe, kassa en ticket medewerkers, parkeerwachten,  en schoonmakers.

Site-crew

Het op en afbouwen van een party is voor onze site-crew geen probleem! Ook verzorgen wij de garderobe en toiletten. Onze medewerkers achter de schermen zorgen voor een goede communicatie met de medewerkers op de vloer, waardoor uw evenement vlekkeloos verloopt.

Keukenhulp

Onze keukenhulp kan gebruikt worden voor o.a. mise en place maken, snijwerk het opmaken van borden en het bereiden van diverse hapjes. Van broodjes smeren op een groot evenement tot een kantje draaien in uw horeca onderneming. De keukenhulpen van Fiducia draaien hun handen er niet voor om! 

Wat opdrachtgevers over Fiducia zeggen

"Wij werken al een geruime tijd goed met de medewerkers van Fiducia samen. Het is net alsof het onze " eigen mensen " zijn en daarmee bedoel ik dat ze zich compleet aanpassen aan onze huisregels en voorschriften. Ze zijn zeer flexibel in werkzaamheden en ze willen ook graag werken. Er is altijd een goede communicatie mogelijk en ze denken ook mee met ons als het nodig is. Qua vakkennis zit het helemaal goed, het is super dat je  ze na een paar keer werken al los kan laten omdat ze alles hebben opgepikt over onze manier van werken." 
 
Gebbe de Vet,
Operationeel manager Lommerrijk

"Fiducia is een geweldig uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca. De dames erachter weten waar ze over praten door jarenlange ervaring in de horeca. Toen ze bij ons de eerste dagen kennis kwamen maken, hebben ze ook zelf meegelopen. Het hele seizoen zijn wij bij Werelds aan het Strand enorm geholpen met onze Fiduciatoppers! Onderdeel van het team, oprecht, doorzettingsvermogen.. het zijn voor ons de helden die  van ons seizoen een topseizoen hebben gemaakt! Bedankt en tot volgend jaar!"

Sanne de Wit,
HR manager Werelds aan het Strand